torsdag 4 februari 2010

Nu ska det byggas och fixas..

Äntligen har vi hittat en bonde som har en stor stallbyggnad över där hon låter katter finna hem och kan leva i det fria. Där får de tillsyn, mat och kärlek dagligen, samtidigt som de kan springa ut och in som de själv vill. Närmsta väg ser man inte, så katterna har endast skog runt omkring sig.

Det vi i föreningen nu vill hjälpa bonden med är att fixa till det i den delen av stallet där katterna håller till. Vi vill ge katterna ännu flera sovplatser, en lekhörna med stort träd, fler varma och gosiga filtar som vi lägger i boxarna som vi snickrat ihop. Med andra ord vill vi inreda sadelkammaren till ett mat och sovrum, det är här det ska mysas och ätas gott!

Till detta behöver vi mer material som filtar, dynor, frigolitsplitt, trälådor eller annat i trä, gamla trasmattor, gamla klösbrädor, matskålar mm. Har du sådant över så tveka inte att ta kontakt med mig via mail, malin@raddakatten.se . Allt som går att använda vill vi ha!

Det går även bra att hjälpa till på annat sätt, att snickra ihopa ngt till oss eller hjälpa oss att köra sakerna till gården. Hör av dig, vi vill ha din hjälp!


Grålle, en fd hemlös kise

Tass från oss