torsdag 25 november 2010

Julkorten har kommit!













Våra julkort har kommit och vi är i full gång med att skicka ut till de som beställt. Det är inte för sent, så beställd du oxå!

Hur du beställer kan du kolla längre ner i bloggen eller gå in på vår hemsida: http://raddakatten.se/webshopny.html





måndag 22 november 2010

Insamling till minnet av Dexter!
















Dexter hittades vid 5 veckors ålder i motorhuven på en bil. Han var en liten kämpe som snabbt bestämde sig för att människor var kanon! Den här underbara lilla kattungen fick en bra start på livet tillsammans med sin bästa kompis Wilda.
Tyvärr tog livet snart en fruktansvärd vändning för lilla Dexter. Den 20 november i år insjuknade Dexter och dagen därpå fick vi åka med honom till djursjukhusets akutmottagning. Dexter skrevs in för natten och läget var kritiskt. Efter ett dygn kunde läkarna fortfarande inte fastställa vad felet var, under tiden blev lilla Dexter sämre.

I det läget när veterinären ringer med beskedet att Dexter inte blivit bättre, men inte heller sämre, men att läget är illa nog för att något måste göras ställs man alltid in för ett svårt val.
I en ideell förening finns det inte pengar för att bekosta ett veterinärsbesök på 10.000 kr. Men att låta pengar avgöra om ett litet liv ska få chansen eller inte är ett beslut ingen vill ta.

Efter ett dygn var Dexters nota hos veterinären skyhög, men vi beslöt oss för att ge honom ett dygn till. Och vi hoppades så innerligt att vi skulle få honom på benen igen.
Bara en timme senare ringde veterinären med det hemska beskedet om att Dexters liv inte skulle gå att rädda, att det var för plågsamt att hålla honom vid liv och bad om att få låta honom somna in.

Vi vill nu starta en insamling till minnet av vår älskade Dexter så att vi i framtiden ska kunna ge våra katter chansen till den medicinska vård som krävs, när den krävs.

Hjälp oss att hjälpa katterna,
skänk ett bidrag till vårt Plusgiro 302628-3 och märk det med Dexter.
Alla bidrag är behövda, stora som små.

Tack för ditt stöd.

Vila i frid älskade lilla Dexter.

fredag 19 november 2010

Julkort 2010


Äntligen har våra julkort kommit! Helt underbara motiv av katter som har haft det svårt sin första tid i livet men nu lever de i stödhem eller permanenta hem.
Stöd oss genom att köpa några och skicka till dina nära och kära. Beställ julkorten nu, så har du dem i brevlådan till första advent!

10 julkort för 55 kr
20 julkort för 105 kr
30 julkort för 150 kr

Glöm inte att meddela oss adressen dit du vill att julkorten ska skickas och om du önskar ett särskilt motiv. I år pryder kattungarna Rocky, Chanel och Love våra julkort.
Eftersom vi är en ideell förening behöver vi ha din betalning innan vi kan skicka ut julkorten, vårt pg är 302628-3. Ange ditt namn och antal julkort så vet vår kassör vad din betalning anser!Du gör din beställning till mejladress: malin@raddakatten.se