torsdag 18 september 2008

Vi finns kvar ute...


Vädret är fortfarande milt trots att vi är i mitten av September, och det är ett stort problem hos kattmammorna. Fortfarande kommer det kullar med kattungar och vi har fått några samtal om kattmammor som är dräktiga igen.
Vi vill så gärna ta in alla, vi letar med ljus och lykta efter nya stödhem som kan öppna sitt hem för kattmammor och deras små...Vill du hjälpa till?
I veckan fick vi samtal om att det fanns katter kvar efter ett dödsbo, katter som inte kunde komma till en släkting utan fick avlivas om vi inte tog hand om dem. Vi agerade direkt och jakten på stödhem började!! Under tiden åkte några volontärer dit och kollade på kisarna, och under sängen hittade de en skadad hona. Hon åkte direkt in i transportburen och de körde direkt till veterinären med henne. Tyvärr kunde vi inte rädda hennes liv för hon hade cancer i hela kroppen och det var cancersvulster som hon slickat sönder, därav det stora såret på magen. Stackars liten, men nu är hennes lidande över och hennes själ vilar skönt i katthimlen....
Hennes syskon verkar friska så dessa finns nu hos stödhem och vi kommer snart lägga ut dem på hemsidan.
Många tassar till er där ute...




1 kommentar:

Anonym sa...

Hon är verkligen söt Felicia.
Filippa ser om möjligt ännu näpnare ut, men än är hon så blyg att jag inte lyckats fånga henne på bild riktigt.