onsdag 7 januari 2009

Många nya hem!

Nu efter jul och nyårshelgen märker vi i föreningen att folk har kommit tillbaka hem igen från släkt och vänner, eller en resa. Hur? Jo, det har börjat rassla in samtal och mail om adoptioner! Det finns många av våra katter som får nya hem och det finns ännu fler som ska gå och kolla på en katt de kollat ut. Jättekul, känns underbart att våra underbara små pälsbollar får nya trygga permanenta hem.


Först ut som blivit adopterade är Filippa och Felicia. Detta syskonpar var relativt skygga när de kom in, men tack vare vårt stödhem som kan skyggisar så har de nu blivit underbara damer båda två! Nu har de tillsammans flyttat in i sin nya familj.


... Filippa och Felicia myser tillsammans i soffan...

Nästa adoption som blir av är Texas. Han kommer få stanna hos sin stödmatte som själv adopterar honom. Hon har fastnat för denna lillkillen som var 1 av 5 i kullen som kom in.


.. Mysigt matte, mysigt! Fortsätt klia!


Pontus har varit inne längst av dessa katter, men även nu får han ett hem. Även han får stanna hos sitt stöd, de skulle inte klara av att lämna ifrån sig denna lilla filur. Han trivs med sina tvåbenta vänner ( vi människor ) och med sina buskompisar som både är hundar och katter.


... ni ser väl vem som bestämmer här ?

Emma kommer även flytta i mitten av månaden. Vår lilla dam som kom skärrad och rädd från ett dödsbo tidigare i år ska nu få ett eget hem utanför Malmö.


... vissa kallar mig "Black & White"...

Så kul detta är, vi i föreningen är så glada över att det nu rullar på.

Håll tummarna att det fortsätter såhär!

Mjau från oss

söndag 4 januari 2009

Nu har jag flyttat!

Igår kom jag till min nya husse och matte som bor i ett stort hus med mycket space att busa på! Hela vägen till det nya hemmet klagade jag länge och väl över att sitta i den där buren, men väl framme och utsläppt klev jag rakt på matskålen. Tog några tuggor färdkost innan jag gav mig vidare ut för att forska rätt på resten av smarrigheterna.



Efter några minuter dök min rumskamrat upp, stora fluffiga Tarzan!! Jaaa, han var stor men väldigt lekfull. Lilla jag blev ju rädd, vad väntade han sig? Han är ju dubbelt så stor och har tassar som ett lejon! Tack och lov har han en pingla runt halsen så jag vet vart han befinner sig i huset!!



Mina päron lovade att höra av sig och berätta hur det går, fram tills dess så får ni ha det bra.

Tass från Nisse .. ( den andre )

Vi får nya hem!!

Nu ska vi lämna vårt stödhem och flytta till egna hem. Ska bli så spännande att få komma till ett nytt hem med en ny husse och matte att busa med!



Vi har redan träffat våra nya päron, de är helfräsiga och vi trivdes direkt. Det tråkiga är att vi inte kommer till samma hem, men vi har nya vänner att leka med. Mjau så kul!!!



Tass från oss!!

Sune & Nisse