fredag 10 juli 2009

Efter 5 kvällar...

.. hade vi fått in 2 kattfamiljer! Envisa, som synden, är vi alla 3 så vi trotsade väder och mörker, vi satt kvar tills vi inte kunde se 2 cm framför näsan. Värt all tid, kul hade vi eftersom man pratar om ALLT vid sådana här tillfällen.


... det fanns en hel del iggekottar på plats, Cecilia kallar dem Åke.. =) Kan ni gissa hur många ggr dessa traskade in i fällan??



.. fin utsikt hade vi iallafall...

Kattmamman Annie var en riktig försiktig tise, hon kollade av området en bra stund innan hon ropade på sina små. Ena kvällen fick vi in en av hennes små ungar, de andra tillsammans med mamman sprang långt bort. Kvällen efter fick vi in hennes två syskon, men Annie hann precis ut genom fällan när den slog igen. Men skam den som ger sig, även hon fastnade i fällan efter kväll nr 5...




... under tiden man väntar får man ta med sig lite föreningsjobb, planera de kommande månaderna.. =)


Myggbiten och trött ( eftersom det blev riktigt sena kvällar/nätter) men vad gör man inte för de små! Jag hatar småkryp, spindlar och mörker men har nog kommit en bra bit på vägen att komma över min rädsla.. det gick ju inte att undvika faran dessa kvällar.



... äntligen!!

Nu är de båda kattmammorna kastrerade, vaccinerade, id märkta och behandlade med stronghold... snart kommer de återförenas med sina ungar i ett stödhem.. kan inte bli ett bättre liv.


Mjau från oss

2 kommentarer:

Jessica sa...

Beundrar verkligen ert arbete!

/ Jessica

Alma sa...

Ni är verkligen underbara. Är så glad att de äntligen är inne och att de allihopa mår prima.
Kram på er