lördag 8 maj 2010

Mysiga krypin!

Nu äntligen har vi börjat närma oss slutet hos bonden utanför Eslöv. Sadelkammaren som ska bli hem till de mest förvildade katterna har nu fått ett ansiktslyft. Med reglar, brädor, friggolit, hammare, hönsnät, såg och spik entrade vi sadelkammaren efter lunch.

Tack till Jonas och Patrik på Malmö Byggcenter som bidrog med material och byggde bäddarna till oss. De såg till att allt sitter ordentligt fast så att kisarna kan busa omkring rejält.

Jonas och Patrik fixar dörren...

Efter ca 3 timmar var vi klara, då hade vi städat ur ordentligt, satt hönsnät för dörren och fönstret så man skulle kunna öppna utan att en katt smet ut, och även byggt kisarnas "mysplatser". Sen var det bara att inreda..



Lotta och Sabina städar och röjer undan en del.

Sabina gav sig på fönstret... lite svårare än vad vi trodde, grabbarna fick ta över!


Det färdiga fönstret , visst blev det mysigt!


Nu är det lite smått kvar, bla lite färg, kanske ngn planka till men det får inte bli för svårt att städa. Fyra bäddar och lite att busa på längst ner..

Vill även tacka alla som skänkt bäddar, filtar, klösträd, matskålar och mycket mer till oss så vi kunde göra detta möjligt! Men vi är inte klara än, det finns mer att bygga så har ni fler filtar och annat att skänka så tveka inte att mejla mig på malin@raddakatten.se

Inga kommentarer: