måndag 25 maj 2009

Fyra underbara dagar!

Våra dagar på Ribersborg var helt underbara! Vi träffade mycket folk som gärna ville veta mer om oss och hur de kunde stödja föreningen. Det blev en hel del sålt men även nya medlemmar och nya stödhem. Vi är mer än nöjda, det gick över förväntan trots det dåliga vädret.


Dag två började inget vidare. När volontärerna kom på plats hade tältet vält och det var inte lätt att få upp det. Det blåste och regnade men till sist kom tältet upp och dagens försäljning kunde fortsätte. Tyvärr blev inte vädret bättre utan vi gav upp rätt tidigt och hoppades på att det skulle bli bättre under helgen.


Ibland fick jag och Eva lite paus, då passade vi på att planera loppisdagarna...

Lördagen såg inget vidare ut när vi anlände på morgonen. Vi möttes av ett tält som vält.. IGEN, regn och svarta moln på himlen! Efter att ha fått ett nytt tält som kilades fast i marken plockade vi fram våra saker på bordet, tog fram filten och satte oss under den. Inne i tältet var det vindstilla så det blev behagligt att sitta där inne och värma sig.


Molnen försvann rätt snabbt och den gråa trista dagen förvandlades till solsken och varma vindar. Kunde inte bli bättre!!



Vi är nöjda, det har varit en bra helg och mycket pengar har kommit in till katterna.
Tack alla ni som kom dit för att stödja oss!

Mjau från oss!

Inga kommentarer: