fredag 8 maj 2009

Vi blir fler och fler...

Nu har vi tre kattmammor inne i föreningen, och de har alla fått sina underbart söta små ungar. Ingen av dessa kattmammor har haft ett hem utan har bott i områden där de kunnat få mat. Tack vare stödhem kunde vi ta in dem och låta dem föda inne, vilket var tur eftersom vädret skiftade som det gjorde. Regn och blåst de närmsta dagarna, och då hade det blivit svårt för dem att ta hand om sina små.

Selmas ungar hade inte klarat sig om hon varit kvar ute. Dessa 2 som överlevde fick flaskmatas de första dagarna för att få upp energin och orka amma från Selma. Efter att ha varit hos stödhemmet en del sedan ungarna kom så märker man hur mycket piggare de har blivit, de kravlar och suttar på ett helt annat sätt än tidigare. Nu har vi även investerat i en köksvåg så vi kan väga dem, och igår fick jag både nya bilder och uppdatering från stödhemmet.. de ökar snabbt i vikt!! Yeay!

.. matstund hos lillfamiljen...
Lisa som är den sista kattmamman vi fick in kom från koloniområdet där vi håller på med projektet TNR. Om henne kan ni läsa på http://www.kolonikatter.blogspot.com/

1 kommentar:

Cecilia sa...

Lilla Selma, hoppas hon får behålla sin sista unge! Hon har det inte lätt i sin mammaroll men gör så gott hon förmår!
Puss på Selma och lilla Dusty!