lördag 29 november 2008

Vi har fått en award!

För några dagar sedan fick vi en award från Viveka på Humlebacken, http://humlebacken.blogg.se/ . Det är till folk som älskar katter och det passade ju oss perfekt. Tack Viveka, jag blev jätteglad när jag fick höra att du gett denna till oss!!


Och klart ska jag ge den vidare ..


Först vill jag ge den till Katthemmet Kompis utanför Nybro, http://katthemmetkompis.blogg.se/ , deras blogg är bara för underbar!

Även till en nyligen startad förening i Malmö som vi samarbetar mycket med, FFK; Föreningen För Förvildade Katter, http://www.katt.cc/hem .

Får man lov att ge det till katthem utanför Sverige? Hmm.. ingen aning, men jag gör det ändå... Förra året var vi på studiebesök på ett katthem i Danmark, Inges Katthjem, http://www.inges-kattehjem.dk/#Inges-Kattehjem . Vi fick mycket tips och får det fortfarande så jag vill gärna ge detta till dem som hjälpt oss så mycket!

Hoppas ni får en bra helg ..

Tass från oss!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du får ge bloggen till precis vem du vill, det är det som är finessen!
Kul att ni blev glada för den. Så klart fick jag höra talas om er via Maria-Isabel.
Lycka till med ert fortsatta arbete... och hade jag inte haft två godningar härhemma, så hade jag nog kunnat ta hand om en eller annan kise, men jag känner att två räcker (ett tag till i alla fall)

Anonym sa...

Å, tass så mycket! Vad glada vi blir! :)

Nu är det dags att rösta fram Årets kattblogg 2008. Självklart får ni rösta på er själva! Läs mer på vår blogg under fliken "tävlingar". /Tass